Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u ons altijd bereiken om u advies te geven, te begeleiden of problemen voor u op te lossen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen zodat we beide een goede relatie onderhouden.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@jacovanleeuwen.nl of ons te bellen op 0180 - 70 11 38. Dan zullen wij ons best doen om uw klacht in goede orde af te handelen en op te lossen.

     
Hoe te bereiken?

U kunt ons bereiken op de mail via info@jacovanleeuwen.nl, telefonisch op 0180 - 70 11 38 of via ons contactformulier.

Contactformulier

Naam

Email

Telefoon

Bericht