Over ons

Uw partner in Hijs- en Hefmiddelen, Tools & More

Jaco van Leeuwen is een familiebedrijf die is ontstaan uit ervaring en de gedrevenheid om gereedschap te keuren en te verkopen. Met onze ervaring willen wij voor veilige werkplekken, bouwtereinen en scheepsrederijen zorgen.

Wie zijn wij?

Jaco van Leeuwen is begonnen in 2011, met als voornaamste werkzaamheden het keuren van hijs- en hefmiddelen in combinatie met NEN3140. Onze kennis in de branche zorgt ervoor dat we altijd in gedachte houden dat de klant snel geholpen moet worden, door middel van heldere prijzen en zonder verrassingen. Langzaam begon hierdoor ook een stukje verkoop te ontstaan, want als er spullen worden afgekeurd, moet dit natuurlijk snel en voor een goede prijs worden vervangen. Door hierop in te spelen en constant op zoek te zijn naar de betere producten voor lagere prijzen, hebben we van 2013-2018 aan een mooi pand aan de Nijverheidscentrum te Zevenhuizen gezeten. Maar sinds 1 juni 2018 zijn we blij met onze grotere en nieuwe locatie aan de Coenecoop 725 te Waddinxveen waaruit we keuren, leveren en werken.

Ons streven met onze website

Met onze website hopen we u informatie te bieden over vele producten en soorten artikelen. We concentreren ons erop om de prijzen transparant en laag te houden en u een online encyclopedie aan te bieden. Wij onderzoeken en verbeteren de encyclopedie dagelijks, zodat deze altijd actueel blijft. Er zijn geen extra kosten voor een certificaat, wij leveren deze standaard bij producten die dit vereisen. Door zoveel mogelijk specificaties te verstrekken, komt u beslagen ten ijs. U weet hierdoor precies wat u koopt waardoor u verrassingen voorkomt. Buiten het leveren verrichten wij ook zelf keuringen en onderhoud. Hierdoor weet u zeker dat hetgeen wat u besteld, ook door een vakman is beoordeeld. U heeft bij ons altijd de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor grote aantallen. Daarnaast zorgt onze stapelkorting, op al onze producten, standaard voor onze lage prijzen.

Met wie heeft u contact?

Hieronder ziet u met wie u praat en bij wie u moet zijn voor bepaalde onderwerpen of adviezen.
Jaco van Leeuwen
Keurmeester & Directeur

jaco@jacovanleeuwen.nl

"Enkele jaren geleden zijn wij een bedrijfje begonnen. Het zien hoe ons bedrijf groeit en de toename van mooie opdrachten en leuke klanten zorgen ervoor dat we elke dag nog blij zijn met de keuze die we toen hebben gemaakt. Hopelijk mogen we nog lang hier onze voldoening uit halen en gaan we nog veel mooie dingen uitvoeren en fijne mensen tegenkomen."Jan van Leeuwen
Office- & Account-Manager

jan@jacovanleeuwen.nl / orders@jacovanleeuwen.nl

"Ik vind het leuk om op diverse vlakken bezig te zijn. Naast het voeren van de administratie ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Met alle plezier stap ik ook in de auto om spullen te bezorgen."

Nellie van Leeuwen
Financiele administratie

nellie@jacovanleeuwen.nl / finance@jacovanleeuwen.nl

"Mijn passie is het strak krijgen van de administratie en het verzorgen van een fijne service naar onze klanten. Door de gedrevenheid en wil om hier een mooie tijd van te maken haal ik veel plezier uit mijn werk, en iemand moet de heren natuurlijk in het gareel houden."Vacature: Technische medewerker
Technische medewerker

??@jacovanleeuwen.nl

Ben jij die technische duizendpoot en vind je het heerlijk om met je handen bezig te zijn? We zoeken iemand die de keurmeester ondersteund bij keurwerkzaamheden maar ook zelfstandig in staat is werkzaamheden uit te voeren.

Walter Hijweege
Zelfstandig Spoed- & Service-monteur

info@jacovanleeuwen.nl

""